28 Februarie speciel

Hej på måndag fyller jag år jag fyller 12år och då har Maria namstdag och det är väldig många som heter Maria och som heter Maria i mellan namne jag heter det och nåra i min klass och då har ju jag namstdag och jag fyller ju år då så jag kommer få prisenter jag önskar mig mycket lego.men man kan inte få allt eller hur.Jag ska ha ett kalas som vi badar och sedan går på resturang Mmmmmm..... det låter kul tyker jag.Jag brukar bjuda tjejerna för killarna ger en konstiga saker.Jag har en fråga 1.hur många heter maria i mellan namne eller heter maria tror du?? 2.heter du maria i mellan namne eller heter maria?? 3.känner du nån som heter maria i mellan namne eller heter maria så säg gratiss!! 4.känner du nån som fyller år den 28 februarie eller fyller du år då?? skriv gärna era svar på frågerna på kommentaren tack ha en trevlig helg :-)

Min kompis är sjuk :-(

Hej min kompis ellen är sjuk idag jag gillar inte det för hon är så sött och snäll och rolig hahahahahaha!!.Hon är typ förskylde  fast nått jävla konstig och det tyker inte jag om så jag tänkte att den kannse kan hoppa till nån annans kropp OCH LÄMNA ELLENS KROPP IFRED!!!! Duma konstig sjuka FÖR JAG VILL HA TILLBAKA ELLEN I SKOLAN!!!!

så här är hon nu i sin säng och hostar och är yr!!!

så här ser hon typ utt fast är 11 år tycker du om den ellen för den har jag gjort själv :)

stakars ellen :( oki hejdå och
KRYA PÅ DIG ELLEN <3

Fredagsmys

Hej igår hade ni säkert en bra fredag med masor med chips.
Mmmmmmm pringel visst ser dom goda utt okej nu hamnar jag över styr
en fråga till er
1.Hur mycket godis eller chips brukar du köpa??
2.Hur brukar din familj och du ha fredagsmys ????
svara på det här 2 frågorna om du vill.
Okej idag ska jag köpa godis MMMMMMMM godis.

okej ha en trevlig helg hejdå.

Min snö dag och skol dag

Hej idag så hade jag det väldigt snöig dag och det ska jag berätta.

1.Mamma fassnade med bilen p.g.a en gammal dam med sin hund och mamma gick och skälde på damen och  hunden.

2.Att jag fick gå igenom snön med larre till dagis och sen fick jag gå till  skolan.

Men min skoldag var bra först hade vi träslöjde och det var kul vi har en lärare som clas hoppas jag stavade rätt.

Vi gör skålar jag är den ända som gör  en rund skål.
Vi hade också hemkunskap och vi gjorde kokostoppar det var kul jag gjorde med en kille i klassen  som heter chema han är skit snäll tycker jag nåra av dom andra tjejerna tycker han är dum men det tycker inte jag!!!!!.

Ha en trevlig helg och förlåt att jag inte har skrivigt på länge :D

Min dag idag och igår hihi

Hej igår så sålde vi kärleksmums föratt få pengar till en klassresa det var jag och elin som bakade dom och vi hade jätte kul !!!!!.

Sen så gick vi utt och gick fram till folk och frågade om dom vi köpa fika vi hade kaffe också.
Dom som sålde var jag, Elin,Karin och Julia men sen så gick julia hem och vi fortsate sälja dom flesta sa att dom inte hade pengar.Vi såg en anka som var blind på ena ögat för det hade hänt en olycka vi visste inte vad som hade hänt.Men vi blev fotade av en fotografe och det var kul men tänk om vi hamnar i tidningen det vorde kul.


Idag så skulle jag och Elin sälja kanelbullar och vi bakade men när vi skulle sälja så ignorerade många oss vi ropade men ingen kom och köpte bara fyra styken men alla  andra  bara ignorerade oss det var inte alls kul och ha en bra kväll!!! :-D hejdå.

Min bio kväll

Hej idag så gick jag på bio med min moster mia och dana min storasysster vi såg på met the parents 3 den var rolig.



I going to cip eyes on you eller I'm watching you det är två exempel på hur man säger jag håller ögonen på dig på engelska oki ha en trevlig helg.

Min dag i skolan själv med en kompis

Hej idag var jag själv med en av mina kompisar och det var kul vi jobbade ihop. På luhnsen så skulle vi tävla om vem som kunde äta en hel chilli (en grön) och jag åt en det var så starkt att jag dog och jag förlorade också men det var kul.


Här en chilli fast dom har inte hatar från mexico men dom kommer ju från mexico så då förstår man ju varför den har en hate.
 
Vist är den fint dekorerade.
Okej ha en rolig chilli kväll haha hihi

Medeltiden = Intressant

Hej idag så gick vi på medeltids musseumet och vi hade en geide och han heter jhoan och han tyckte vi ställde jätte intressanta frågor och vi fick veta vad det var för straff för tjejer om dom var otrogna med en ananan man och då fick tjejen typ som en tjedja med en tung sten på varje sida och om manen var otrogen så fick han betala böter vist är det inte shyst. tjejerna fick jobba hårdast på medeltiden och tjerna fick inte bestämma å dom blev bort gifta vid 12-13 års åldern och om dom inte blev bort gifta fick dom åka till klostret (kyrkan) och bli gifta med gud typ och då blev man nunna.Kvinnorna fick upp till 14-15 barn men nästan hälften dog men det var så sorgligt

det här är ett straff från medeltiden om man gjorden nån synd och så hånade folk den som satt där och syndade

det här är en bild på medeltids musset i ett rum och här var här man hängde folk.
Ha en trevlig kväll hejdå :) .

RSS 2.0