Råsunda sjön

Hej idag var jag på råsunda sjön och matade fåglarna och min alla fåglarna komm jätte nära mig och min lille bror larre.Sen kom 2 svanar och dom fräste ått larre och sen bett en honom i fingret och sen skulle larre fota med pappas kamrea och då så tappade larre den och den gick sönder där rök 4000kr .

ja men nu forsätter vi med svarnana här kommer nåra bilder.




nu tar vi en titt på dom svarta svanarna som bor i afrika tror jag.



Det ser utt som den går på en catwalk för en mode visning hahahahahaha
ni trode väl inte att det bara fanns vitta svanar eller?  men nu har ni fått ert svar.
ha en tevlig helg nu hejdå

min kompis var på vaxmuseet i london

hej jag ska visa lite bilder på nåra från vaxmuseet i london.

coooooooooooooooooooooool <3

dom klänger på honom

han är fett kul hhahahahahahah
 tyra



det är jb hi is nice <3

ha en trevlig vax vecka hejdå <3

Hej jag ska berätta om mina bästisar i skolan :)

Hej ni vill veta om mina bästisar ja här kommer det:


Ellen är lång har rött hår och är rolig,snäll,smart och har bra humor hon gillar djur (hon har två hundar som heter limpan och långben),kompisar,facebook och hon gillar min blogg!! Tack ellen för att du gillar min  blogg.


Karin är också lång och har väldigt ljust blont hår hon är snäll,rolig,är väldig bra med djur!!! Hennes intressen är
ridning,djur,(hon har en katt som heter Gizmo)facebook,skriva berättelser och hon gillar kompisar jag har en blogg med henne så gå in på kuktjejerna.blogg.se .


Julia  är lång också och har oranget hår hon är snäll,rolig,och har bra humor också. Hennes intressen är ridning djur,(hon har 2 hundar som heter chas och häxa)hon gillar kompisar också.


Elin är lång också och har brunt hår och hon är snäll,rolig,smart.Hennes intressen är bild,måla,shopping,sims 3 och hon gillar kompisar också.


Amanda är lång har svart hår typ och brukar ha svart eyelenyer och  hon är snäll,smart och har bra humor hennes intesen är facebook,bild,shopping,desing och kompisar jag har en blogg med henne så gå in på bloggigagrejor.blogg.se .


Elena är längst i klassen tyker jag av tjejerna hon har svart hår  hon är snäll,rolig och hon  skrattar mycket
hennes intreesen är shopping,facebook och kompisar.

Det är mina bästisar hejdå ha en trevlig helg :) <3


Min födelsedag

Hej som ni vet så fyllde jag år i måndas och jag fick ju tårta och nu ska jag beskriva den den var stor och hade ljus chocklad och vit choklade på och jag hade jordgubbar på och på toppen så låg det kkinder egg fyllda med fransk choklade mos i varje och vit choklade mos.Vi har inte ätit upp den en så hjälp mig att äta upp den min mamma har gjort den också.
.
Min mamma var en konditor för så hon kan göra tårtor hon gjorde en pippi tårta åt mig en gån och en teletabistårta också så hon är otrolig.Jag fick masor med lego och en simpsons affis av mi storasyster och jag fick ett sims 3
 
den är skit bara jag är som en sims 3 nörd fast inte sån nörd okej jag hade också namstdag och jag heter maria i mellan namne så fick jag när jag hade namstdag som erica så fick jag ett hello kitty lakan nu ska jag gå och äta jordgubbar

ha en trevlig dag hejdå :-))

RSS 2.0