Min skoldag och hemma hos amanda

Hej idag så hade vi musik i skolan och det var tråkigt att titta på när alla andra spelade gitar men det var kul att spela men vi får aldrig sjunga.Vi spelade på akustisk gittar och el gittar vi fick lära oss D dur och A7.

Akustisk gittar.

Elgittar.
När jag var hos amanda så var det jätte kul och vi gjorde en blogg tillsamans den heter bloggigagrejor.blogg.se och den är bra.


Min handikappade bror som jag älskar <3

Hej Justus min bror han är funktionshindrad. Han har en knapp på magen där han får mat.Han har svårt att prata för att han har förlamade stämband och det är väldig synd om honom. Det är inte bara lärare som lär ut matte,svenska,engelska för dom som har funkionshinder.Jag är typ som en lärare för justus för jag lär ut i lek och sällskap .Justus har gått igenom mycket svåra sittvasioner ja vart ska jag börja jo men det handlar inte om situationer utan om hur justus dog men sen av ett mirakel så komm han till  liv. Ja det började så här mamma hade fött justus (kejsarsnitt) och docktorna sa att han var död men mamma sa att han levde och ni vet att maskinerna inte pipper när man är död . Sen efter en stund så började maskinerna pipa och där kommer miraklet in .Bam och han är vid liv och jag var så glad.En situation ja det var när justus var åtta år och hans icke kompisar som en av dom försökte ryka ut knappen och det är jätte farligt och asistenten var inte där då för han eller hon  var och lekte med dom friska barnen TA LITE ANSVAR FÖR GUDS SKULL!.Justus har gått igenom många oprationer men nu till nu tid Justu ska börja i min skola Råsunda skolan och han kommmer ju få en assistent och jag kommer hålla ögonen på hon eller han och säga till dom om dom är med andra barn hela tiden.Jag älskar min bror precis som han är.

STÄLL ER INTE PÅ PARKENRINGAR MED SONT HÄR MÄRKE OBS OM NI GJÖR DET SÅ FÅR NI 1000 KR I BÖTER. DE NI!  JAG VET ATT DET INTE FINNS SÅ MÅNGA PARKERINGAR MEN STÄLL ER INTE PÅ HANDIKAPP PLATSER. SÄG TILL ERA FÖRÄLDRAR ATT INTE STÄLLA SIG PÅ HANDIKAPPP PLATSER OCH SÄG ATT DOM FÅR BÖTTER MED 1000 KR DÅ! OKI HEJDÅ

Lördag med Justus

Hej idag så mår jag bättre och jag leker med min lille bror Justus.Vi leker med lego och vi har bykt en drake  och ninjor och dom ser utt så här.
Ja larre har skrikigt mycket. Jag har en lego stad uppe i min säng jag har bykt hus och en skola ja det är allt ha en trevlig helg hejdå ninjor haha jag skoja  bara ;).Vänta lite jag ska lägga in en  bild till.

Nu ha en trevlig helg hihihim ;) .

Sjuklingen :(

Hej jag är sjuk idag och jag är yr och har huvud värk :( . Det är jätte jobbigt för  jag har megrän ojojoj va det är jobbbigt men jag är hemma själv inte själv då men jag har Enok också (min katt).Mina föräldrar åkte nys och min moster.
 
Oj hon värkar ha det tufft!!!!!. men nu ska jag dusha oki hejdå <3.

Min skoldag som blev sjuk :(


Hej idag så fick jag ont i huvudet och jag fick gå hem. Mina kompisar i skolan tycker att jag brukar vara ensam hela dagarna och dom bryr sig värkligen om mig.För när jag är ensam så  brukar det ha hänt nått med jag har varit deppig dom senaste veckorna  jag vill ge en hälsning till mina kompisar: tack för att ni är så snälla mot mig tack så mycket .Men ramla inte i en hund eller katt skol oki .


Kom ihåg att inte ha uppet fönster på kolmorden när du åker bil för anars kan det här hända hahaha.


i kväll

Hej jag ser på GLEE den är skit bra det är en kille som sjunger och dansar till Sigle ladies hahaha och min moster Mia kommer hit imorgon <3 .Titta nu hihi

haha visst är den kul.

Jag älskar ginatricot <3.


Min skol dag och igår hihi <3 :)

Hej igår så var jag med Elin min bästis jag har fler bästisar men jag var hemma hos Elin och vi spelade sims 3 nöjes kväll tror jag det heter :) .Sen på tisdag var jag i skolan och min lärare heter Mikael men vi kallar honom Micke och han är världens bästa lärare och mina kompisar heter Karin,Julia,Elin,Ellen,Elena,Sara och Amanda. Jag har en katt som heter Enok och i skolan så retas många med mig och säger trollet till mig och kosås som mitt efternamn som jag heter korsås men ilafall så har jag blivit kallad trollet enda sen jag gick i första klass.Jag är in på Facebook hela tiden och jag heter Erica Bengtsson Korsås på Facebook
Jag har tre syskon och den första (min storasyster) som heter Dana min lillebror heter Justus och min mindre lillebror som heter Larensius men vi kallar honom för Larre.Ni undrar säkert vad jag heter i mellan namn och jag heter Erica Gumbrit Maria Signe Bengtsson Korsås <3 .
Det är ett foto från facebook som jag och mina kompisar kallar lol bilder hihi <3 .

HEJ!

HEEEEJ!! JAG ÄR ERICA!!
 JAG ÄR 11 ÅR OCH JAG SKA FYLLA 13 HAHA SKOJA! NEJ JAG SKA FYLLA 12! XD DET HÄR FÅR NI NT LÄSA HAHA BARA KUL ATT SKRIVA!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0